Snygga tavlor, prints, affischer och posters på nätet

Välkommen till Tavlor och Konst. Här hittar du tavlor och affischer, posters och prints skapade av mig Tomas Vagner. Jag arbetar mest i acryl på canvas men även gärna på plywood, MDF och annat spännande material som kan vara intressant och finns till hands.

Mitt skapande är mitt sätt att känna frihet och avkoppling. Jag planerar sällan vad jag ska måla, det växer fram under arbetets gång och efteråt kan jag ofta se vad och varför verket blivit som det blivit. Detta är en spännande och lekfull process som leder till insiktsfullhet och eftertanke. Många gånger syns det som händer runt omkring mig på ett eller annat sätt i det färdiga resultatet. Det kan vara visionen av en kommande resa eller spår från det som varit och sånt som inspirerat. 

Jag arbetar även gärna med dator i program som Photoshop och Illustrator. Där sätter jag samman egna illustrationer med egna bilder eller spännande foton jag hittar på nätet och experimenterar med olika filter och effekter och sammansättningar för att få fram önskat resultat.
Dessa digitalt framställda bilder säljer jag signerade och numrerade som digitala tryck på konstpapper i begränsad upplaga.

Snygga prints fyller dina väggar med inspiration och gör dig stolt över ditt hem. Vi har både stora tavlor och små tavlor, signerade, målade på duk eller annat material.

Hos oss hittar du digitala prints/affischer/planscher med mönster och illustrationer i härliga färger. Fantasifulla naturmotiv med fåglar och träd. Andra har grafiska mönster.

Vår konstnär heter Tomas Vagner, hans uttryck kan beskrivas som lekfull, abstrakt och expressionistisk.

Vi har bra priser, ta en titt!