Villkor

 

Sammanfattning betalning & leverans av digitala tryck

Hittar du inte den information om villkoren du söker är du välkommen att höra av dig på tavlorochkonst@vagner.se

Köpvillkor

Priset för tavlor och konst anges i SEK inklusive moms och leverans inom Sverige. Vid leverans utanför Sverige tillkommer fraktavgift. Du som handlar måste ha fyllt 18 år.

En orderbekräftelse skickas till den e-postadress du angett vid beställningen. Beställningen är bindande så upptäcker du något fel i orderbekräftelsen ber vi dig maila direkt till tavlorochkonst@vagner.se.

PUL

Vi behandlar personuppgifter i enlighet med personuppgiftslagen (PUL). I samband med din registrering och beställning godkänner du att tavlorochkonst.se lagrar dina personuppgifter för att fullgöra våra åtaganden gentemot dig som kund. Ingen obehörig har tillgång till detta register och uppgifterna lämnas inte ut till andra företag. Du kan alltid logga in på ditt konto och redigera dina uppgifter.

Färg och printkvalitet

Färgåtergivningen kan variera från bildskärm till bildskärm, vilket kan resultera i att verkligt tryck på skiljer sig en aning från skärmvisningen.

Betalalternativ

Vi godtar betalning med Direktöverföring, Swish eller PayPal. Har du inget konto hos PayPal kan du enkelt skapa ett eller betala direkt med ditt kort via PayPal.

paypal swish

 

Leveransinformation

Digitala tryck skickas snarast men senast 2  veckor efter din beställning.

Leveranstiden av posters och tavlor är normalt 1-2 arbetsdagar.

posten

Ditt paket skickas med Posten och levereras till ditt närmaste utlämningsställe. Du kommer att meddelas via SMS och e-post vart du kan hämta ditt paket.

Inga fraktavgifter för tavlor och posters tillkommer för leverans inom Sverige.

Vid skada av leverans

Skulle varan vara sönder när du får den kan du välja att reklamera den. Vid en reklamation är det viktigt att du anger orsaken till reklamationen och beskrivning av felet. Vid en godkänd reklamation skickar vi en ny vara utan kostnad till dig. Önskar du ingen ny vara betalar vi tillbaka beloppet du betalat för varan.

 

Skulle varan ha defekt vid leverans skickar du tillbaka den. Vid en reklamation är det viktigt att du anger orsaken till reklamationen och beskrivning av felet. Vid en godkänd reklamation skickar vi en ny vara utan kostnad till dig. Önskar du ingen ny vara betalar vi tillbaka beloppet du betalat för varan.

Reklamation

5 + 12 =

Varan återbetalas efter godkänd retur/reklamation.

Tavlorochkonst.se/Designbyvagner Brickebergsvägen 21B 70221 Örebro | Tel 0700784950 | E-post tavlorochkonst@vagner.se