stora tavlor i media

Stora tavlor skapar uppmärksamhet

Det är inte bra jag som fastnat för stora tavlor. Överallt kan jag se hur stora tavlor får uppmärksamhet och hittar sin plats. När det moderna kontoret ska inredan, den lyxiga våningen, när den gamla herrgården moderniseras – överalt kan man ge den där extra lyxiga känslan med en stor tavla. 

Svenska Dagbladet hemma hos Cecilia Blankens

En trevligt och inspirerande reportage om Cecila Blankens och hennes renoveringsjobb med villan utanför Stockholm. Cecilia tänker på hållbarhet, smak och stil i en skön mix. Där syns även hus snyggt det blir med en stor tavla av Tomas Vagner.

Svenskan besökte Cecilia >>

En stor tavla hemma hos Cecilia Blankens

”Den här bloggen är otrolig på en massa sätt, för mig rent personligen menar jag nu alltså. Som att en läsare identifierade att min smak och vårt hem passade så perfekt ihop med konsten hennes man Tomas Vagner gör. Så hon hörde av sig till mig, jag kollade in Tomas hemsida och fastnade för typ allt. Abstrakt naturkonst – så right upp i alleyn för en person som har skogen, Vänern och havet som sina lyckoplatser. Älskar också den råa kanvasen, storleken och att tavlan hänger ut från väggen utan ram. Så skönt att välja bort övermöblering och istället ha den här vackra väggen att titta på. Så rofyllt men också en påminnare om vad som är viktigt för mig!”

Gå till Cecilias blogg på FEMINA.se  >>

Stora tavlor i sköna hem

”Just nu ser jag en genomgående trend med stora tavlor på väggarna. Något jag själv gillar mycket. Det finns många fördelar med att jobba med stora tavlor i din inredning. Här kommer några av dem.”

Se Sköna hems artikel om stora tavlor >>

Från webbdesigner till konstnär

För cirka åtta år sedan började en tanke gro hos Tomas Vagner. En dröm om att arbeta som konstnär på heltid. Han hade precis flyttat hem med sin familj till Sverige efter en tid i Spanien och mötte en blivande Coach som förändrade hans framtid.

Läs hela Annica Harrsjös artikel om mig >>

Stora tavlor i inredningsbutik

”På torsdagen var det vernissage i butiken Living Stories på Engelbrektsgatan. Det är konstnären Tomas Vagner som ställer ut sina alster i inredningsbutiken som drivs av Wania Forsman. Tomas konst har många gånger sitt ursprung i naturen och här ställs de ut på ett sätt så att besökare får se dem i rumsmiljö, till exempel hängd ovanför soffan.”

Örebrohem om tavlor och inredning >>

Professionell inredningshjälp hos Living Stories >>

Stora tavlor på Galleri Bellman

Tomas Vagner är konstnär som målar intuitivt, personligt och abstrakt. Hans, ofta stora, tavlor tar för sig och ger ett rum karaktär. Nu hänger Tomas ett urval av sina tavlor på Galleri Bellman i Stockholm. 

— Jag har alltid älskat konst. Det är fantastiskt spännande med stora tavlor. Konst kan ju vara vad som helst, att förklara min konst och dess ”varför” kan bli fel. Jag målar främst för min egen skull, samtidigt vill jag kunna leva på konsten. Viktigast är att jag själv vill ha det färdiga resultatet på en vägg hemma. Jag slutar inte på en tavla förrän jag hittat dit. Jag litar på mig själv, på min egen känsla och smak, är inte ängslig och undrar vad andra tycker och tänker – jag tror mina köpare är likadana. Det har ju visat sig att folk tycker om det jag gör, jag behöver aldrig försvara mitt måleri. Tvärtom, säger Tomas Vagner.

Läs mer på GulPR >>

Samtal med Sanna Koritz

Sanna Koritz är företagscoach och hjälper i första hand kvinnor i deras entrepreneurskap och byggande av företag. Sanna vill ge kvinnor självförtroendet och makten till att växa som företagare och få resultat. Men Sanna har även hjälpt mig i arbetet med hur jag ska fokusera och på vad.

”A dear friend of mine had been wanting to work as a full-time artist for more than 20 years. Up until recently, he chose the safe path, securing his monthly income by working as a freelance graphic designer.”

Läs om mig hos Sanna Koritz >>

Podd, samtal med Sanna Koritz >>