Värdet av originalkonst

När du köper originalkonst innebär att du köper ett verk som det bara finns ett unikt exemplar av. Att ha möjligheten att köpa originalkonst är alltid spännande, att den är unik skapar ett värde för tavlan i sig men också för dig personligen, känslan att vara ensam om ett verk – i hela världen – är inte att förringa. Vi människor gillar och mår bra av att omge oss med saker som har ett värde, vi blir mer benägna att vårda och uppskatta det unika och personliga.

stor tavla abstrakt akryl Tomas Vagner

Att få välja något man tycker om och sedan stolt kunna berätta en intressant historia om hur man hittade sitt konstverk och varför man tycker om det så mycket är både spännande och kul för den som lyssnar – det skapar en bild av vem du är.

Vet du dessutom vem konstnären, jag Tomas Vagner, är och har min historia blir det ännu mer spännade. Det skapas nån slags kontakt och intimitet oss emellan genom en tavla jag skapat. Du identifierar dig med konstverket, den stora tavlan, och den blir en del av dig.

Jag målar mina tavlor utifrån min känsla och mitt behov, jag målar inte efter beställning. För mig är mitt fria skapande, inspirerat av andra tavlor, konst, inredning, natur, arkitektur, miljö och livet i sig, själva drivkraften. Jag vill hjälpa till att skapa sköna miljöer, se till att du med hjälp av mina stora tavlor lyckas skapa det där perfekta rummet, varesig det är ett sovrum, vardagsrum, en offentlig lokal eller ditt kontor.

 Jag lägger tid och engagemang i mina målningar. Jag skapar konst som ska ta för sig på ett sobert och exklusivt sätt – och jag älskar det.

Köpa stora tavlor online

Är du intresserad av att köpa en tavla kan du ringa mig direkt eller skriva en förfrågan över email.

Har du inte möjlighet att se mina tavlor när jag har utställning finns alltid möjligheten att boka en tid för att se mina stora tavlor hemma hos mig, där jag även har min ateljé.
Vi kan också skypa – så kan jag jag visa min tavlor den vägen.