Utställning skåne

Jag har min ateljé på vackra Kullahalvön

galleri med tavlor på Kullahalvön

”Utställning Skåne”
i Höganäs

Vackra Kullahalvön i nordvästra Skåne är ett populärt resemål under hela året. Här är fantastiskt fina omgivningar och Kullahalvön erbjuder massor att göra. På våren är det Konstrundan i nordvästra Skåne som lockar många som vill se konst och tavlor.

Vill du besöka en konstnär i Höganäs är du varmt välkommen till min ateljé och ” Utställning Skåne ” i Höganäs. Här visar jag stora tavlor, abstrakta tavlor, små tavlor – konst jag har hemma för tillfället – året runt, inte bara under konstrundan. Men kontakta mig gärna innan så att jag är på plats.

Mail: tomas@tavlorochkonst.se    •   Ring: 0700784950

utställning skåne atelje kullahalvön konstrunda

Hitta till min ateljé i Höganäs i Skåne

Gärdesgatan 4, 263 39 Höganäs, Sweden

Google maps har lite svårt att peka ut Gärdesgatan 4 där min ateljé ligger. Min lokal ligger i samma byggnad som Lager 157, till höger om deras ingång, runt hörnet ser ni en mindre byggnad som sticker ut – där hittar ni mig. Här finns gott om parkeringsplatser.

utställning skåne atelje kullahalvön konstrunda

Det är här på Kullahalvön jag får inspiration till mina stora tavlor.

Jag går ofta på promenad längs stränderna, här finns allt från fin sandstrand till klippiga branta väggar. Inte så konstigt att jag målar stora tavlor med abstrakta stenar, eller motiv på en diffus horisont – återkommande motiv när jag målar en tavla. Tänk att jag blev en konstär i Skåne. Jag hade en dröm och den blev verklighet. Välkommen till min värld på Kullahalvön och min atelje ” Konstutställning Skåne ” i Höganäs.

utställning skåne atelje kullahalvön konstrunda

På Kullahalvön så finns som sagt massor att göra förutom att gå på konstrunda.

Här finns flera golfbanor att besöka, en är Mölle Golfklubb längs ut på Kullahalvön vid fyren. Här er magnifik utsikt över havet mot Torekov och Båstad i norr och södeut ser du Danmark.

utställning skåne atelje kullahalvön konstrunda

Här på Kullahalvön höll Lars Vilks till och byggde sitt fantastiska konstverk Nimis.

En stor samling drivved som spikats ihop till ett sagoslott. Vill du besöka Nimis måste du förbereda dig på en brant och klurig klättring i norra Kullahalvöns sluttande bokskog – jobbigt, men väl värt mödan.

utställning skåne atelje kullahalvön konstrunda

Är du intresserad av vin finns flera vinodlingar på Kullahalvön, ett spännande och överraskande inslag.

Där kan du få guidade turer, provsmaka vin med passande tilltugg. På Kullahalvön med havet och sluttningarna skapas ett gynnsamt klimat för bland annat vindruvor, fikon och aprikos.