stora abstrakta tavlor på Sigtuna Kulturgård

Tomas Vagner, konstnär som målar tavlor

Lekfulla och abstrakta stora tavlor

Jag fick en inbjudan att ställa ut tre helger i maj 2021 i Sigtuna Kulturgård. Ett vackert hus ritat av Evert Milles, en bror till Carl Milles. Han är även arkitekten bakom en del av býggnaderna på Millesgården. Här fick ett 20-tal av mina abstrakta tavlor hänga i en fin miljö ssom gjorde dem rättvisa. Lokalen erbjöd flera stora väggar för mina stora abstrakta tavlor men några av väggarna var lite mindre vilket gjorde att jag kunde visa upp några mindre originalverk på ett tilltalande vis. Utställningen blev myckett lyckad då flera köpare tog hem vacker konst att pryda sina väggar med.

20-tal originalverk

Jag valde att visa några större abstrakta tavlor – Pebbles i ett av rummen, där fanns även några mindre väggar som fick ge plats åt några till storlek mindre tavlor som ingår i samma serie av stenar. I det andra rummet av galleriet hängde jag stora och flera mindre tavlor, abstrakta horisonter. Tavlorna harmonerade fint med varandra och mottagandet var väldigt positivt. Jag fick bevisat att konstutställningar med mina tavlor är en viktig del i mitt arbete som konstnär. Att möta min publik och få höra och ta del av besökarens reaktioner och känslor på min abstrakta och naturinspirerande konst.

Några av mina stora tavlor som såldes på Sigtuna Kulturgård