stora tavlor på Kronovalls vinslott

Tomas Vagner, konstnär som målar tavlor

Konstrundan 2020

Jag blev erbjuden att ställa ut på Kronovalls Vinslott under Konstrundan på Österlen 2020. Konstrundan på Österlen i Skåne är en årligen återkommande konstrunda. Denna konstfest lockar mängder med besökare och är ett fantastiskt tillfälle att få visa upp sin konst för konstintresserade. 

Kronovalls Vinslott i hjärtat av Österlen är ett anrikt slott med spännande historia och drivs idag som hotell- och konferensanläggning. Jane och Kim som driver verksamheten är nyfikna och kreativa och har låtit skapat en konstpark i omgivningarna där besökare kan upptäcka och njuta av natur och konst.

Stora tavlor i vagnstallet

I anslutning till slottet finns det gamla vagnstallet som restaurerats och förvandlats till en uppskattad restaurang och festlokal med fantatisk atmosfär för bröllop och stora tillställningar.

Vagnstallet är en spännande plats som passar mina stora abstrakta tavlor perfekt. De gamla och rymliga lokalerna med sin ursprungliga charm gifter sig perfekt med mina moderna och lekfulla tavlor, varje tavla får ta plats och ger betraktaren möjlighet att se varje verk för sig. De gamla träbalkarna i taket var som tagna från den coolaste vindsvåning på Östermalm eller liknande flott adress. Det kändes mycket exklusivt och generöst med alla dessa stora originalmålningar i en matsal på ett slott mitt i hjärtat av Österlen.

Många kom för att se mina stor tavlor

Nu blev påskveckan lite lugnare än tidigare år. Jane och Kim som driver Kronovalls Vinslott kom överrens med mig att låta den fina utställningen med alla maffiga stora tavlor få hänga kvar över sommaren. På så sätt skulle fler besökare få chans att uppleva de stora tavlorna och njuta av originalkonst till maten i denna pampiga miljö. Och så blev det. Mängder med besökare strömmade till under sommaren, den stora serveringen utomhus och innomhus lockade hungriga och konstintresserade gäster som tryggt och säkert kunde njuta av maten och mina unika stora abstrakta tavlor. Vilket resulterade i flera sålda tavlor och många fina nya kontakter.

Några av mina stora tavlor som såldes på Kronovalls Vinslott