Abstrakt tavla horisont rost Tomas Vagner

Utställning Skåne – konst

Stora abstrakta tavlor på Malmö Gallerihelg

Passa på att besöka Malmö Gallerihelg den 23-25 september 2022, en populår utställning Skåne. Då kommer jag att tillsammans med andra utvalda konstnärer hänga stora tavlor på Återbruket Galleri som ligger i anslutning till Mobilia i Malmö. Vernissage på fredagen den 23 september klockan 18:00. Välkomna!

Konstfrämjandet Skåne

Malmö Gallerihelg arrangeras av Konstfrämjandet Skåne, med en förhoppning om att tillgängliggöra konsten och möjliggöra nya möten och upplevelser. En stor del av Malmös gallerier, konstinstitutioner och tillfälligt konstnärsdrivna initiativ håller öppet under gallerihelgen vilket skapar ett fantastiskt tillfälle för allmänheten att upptäcka Malmös mångfacetterade konstscen. 

Plats

Återbruket Galleri, vid Mobilia Gallerii Malmö
Per Albin Hanssons väg 28E

abstrakt stora tavlor modern akryl konst Tomas Vagner

Jag finns även representerad med några stora tavlor på Spritans Kulturnatt i Ödåkra

läs mer »

Stora tavlor till salu

Dessa abstrakta tavlor i original är några exempel på vackra,
moderna och dekorativa originalmålningar jag har att erbjuda just nu.

Abstrakt tavla konst Tomas Vagner
Red & Beige pebbles

Stor tavla, original: Format 152×190 cm / 59×74 inch
Akryl på duk / Acrylics on canvas

Denna unika, stora tavla i naturnära toner är ett original, målad och spänd för hand av Tomas Vagner. Tavlan är ett lyxig och modernt konstverk som passar lika bra som konst i matsalen på en herrgård som i ett vardagrum i den trendiga våningen i innerstan. Att inreda med en riktig unik och stor tavla vittnar om självförtroende och framgång.

En abstrakt stor tavla i rödbruna och ljusa jordnära toner. Modern och lättplacerad konst för det trendiga och lyxiga hemmet.

Abstract large painting in earthy tones

Pris: 35 000 kr inkl moms

Abstrakt tavla konst Tomas Vagner
ABSTRACT SKY | ORANGE

Stor tavla: Format 143×200 cm / 56×78 inch
Akryl på duk / Acrylics on canvas

Abstrakt stor tavla i mörka toner med med inslag av orange. Med denna moderna och sobert färgsatta tavla lyfter rummet och får en lyxig känsla. Ett original i en serie av abstrakta tavlor inspirerade av en höstpromenad i skogen. Tavlan tar in jordnära färger och toner i ditt hem och ger en varm känsla till hemmet. Lätt att placera då de skiftande tonerna lätt plockas upp av omgivningen.

Naturen är en viktig energikälla som jag gärna omger mig med, därför älskar jag att ta fånga den känslan i mina tavlor.

Abstract painting in darker tones.

Pris: 35 000 kr inkl moms

Köpa stora tavlor online

Är du intresserad av att köpa en tavla kan du ringa mig direkt eller skriva en förfrågan över email.

Har du inte möjlighet att se mina tavlor när jag har utställning finns alltid möjligheten att boka en tid för att se mina stora tavlor hemma hos mig, där jag även har min ateljé.
Vi kan också skypa – så kan jag jag visa min tavlor den vägen.

Exklusivt med stora tavlor

Men en stor tavla i vardagsrummet skapar du en exklusiv känsla som framhäver rummets storlek och önskade karraktär. Ett litet rum kan kännas större och lyxigare. En hall med en lång vägg blir genast intressantare med en stor abstrakt tavla och ett sovrum med en tavla i stort format blir lugnare och mer rofyllt och skapar välbehag, vilket är något som hjälper oss att återhämta energi.

Bind ihop med stor tavla

I hem med öppen planlösning är en stor tavla en fin länk mellan tex vardagsrum och kök. Den stora tavlan skapar ett naturligt avbrott mellan de olika rummen samtidigt som det binder ihop och skapar en helhet. Med abstrakt minimalistisk konst får du en trendig, modern och sober stil som matchar såväl den klassiska våningen som den nya villan eller lägenheten.

Stora tavlor på kontoret

Att inreda med stora tavlor ger rymd och skapar en exklusiv känsla. Med unik konst på väggen visar du vem du är, att du vågar och kan. Ett kontor med stora abstrakta tavlor och konst i original ger pondus och vittnar om ett företag med framgång och koll. Det stora fomatet på tavlorna skapar uppmärksamhet och ger en effekt som är imponerarande och respektingivande.