stora abstrakta tavlor på Ljusstråk i Nora

Tomas Vagner, konstnär som målar tavlor

Exklusiv och abstrakt konst

Jag fick en inbjudan att som gästkonstnär vara med och ställa ut mina stora tavlor på kulturevenemanget Ljusstråk i Nora / Bergslagen. Ljusstråk är sedan 20 år en återkommande kulturslinga där besökare under en helg i september kan träffa traktens alla konstnärer. De hade uppmärksammat mig och min konst på utställningen i Stripa Gruva och tyckte att mina tavlor skulle vara ett spännande, exklusivt och modernt inslag i Ljusstråk. Jag såg såklart en stor ära i att bli inbjuden och tackade ja. Ett roligt och självklart tillfälle att visa min konst och stora tavlor för intresserade besökare. Det är alltid lika givande och roligt att träffa så många som möjligt, att få tillbaka en massa positivt feedback och energi.

Ett galleri fullt av konst

Som gästkonstnär i Ljusstråk fick jag olika förslag på plats att ställa ut mina stora tavlor på. Men jag är kräsen och vill att min exklusiva och unika konst ska hamna i rätt miljö. Stora tavlor är imponerande i sig och mina moderna tavlor måste visas i rätt rum. Jag valde att ställa ut i CÖ Redovisnings lokaler i centrala Nora. Deras foajé var i lagom storlek och jag kände att vi kunde förvandla rummet till ett exklusivt galleri som kunde visa min konst, mina stora tavlor på ett rättvist sätt. En stor tavla måste ges rätt utrymme och vi fick till det på ett jättefint och tilltalande sätt som uppskattades av de många besökarna.