Stora tavlor jag sålt

Det här med mina stora tavlor har vuxit fram genom åren. Till en början målade jag tavlor i mindre storlekar men med tiden växte mitt intresse för konst och hur konsten påverkar miljön i hemmet. Jag faschineras av stora lyxiga våningar och rymliga villor. Jag tycker det är otroligt imponerande och pampigt med originalkonst i stora format. Jag önskar alla kunde ha plats med en stor tavla, men jag vet att det är priviligerade och många gånger framgångsrika som har möjlighet att investera i stor tavla. Jag har blivit vän med den tanken och ser det gärna som min uppgift att hjälpa den som letar efter en stor abstrakt tavla som håller hög kvalite och är unik och originell. Jag är en seriös konstnär med ett intresse för inredning, design och arkitektur. Min utveckling mot att måla stora tavlor går hand i hand med mina intressen.

Nedan listar jag sålda tavlor under de senaste åren.

konst tavla tomas vagner galleri skåne konstnär höganäs

My Path

En varm och behaglig tavla i somriga toner. Tavlan föreställer min gångväg ner till havet.

Acryl på canvas
Format  120×145 cm
SOLD

konst tavla tomas vagner galleri skåne konstnär höganäs

Ray of Light

Dramatisk oväder över Kullahalvön.

Acryl på canvas
Format  200×145 cm
SOLD

abstrakt stora tavlor skog modern akryl konst Tomas Vagner

Pale Pebbles I & II

Tavlor med gråa neutrala stenar

Acryl på canvas
Format  80×120 cm
SOLD

abstrakt stora tavlor skog modern akryl konst Tomas Vagner

ABSTRACT SKY | YELLOW

Abstrakt  stor tavla i sköna toner med ett modernt och lyxigt intryck.

Acryl på canvas
Format  200×143 cm
SOLD

konst tavla tomas vagner galleri skåne konstnär höganäs

Dark | White IIII

Abstrakta tavla i jordnära toner för en behaglig känsla i rummet. En påminnelse av naturens postitiva påverkan för kropp och själ.

Acryl på canvas och board
Format  100×115 cm
SOLD

konst tavla tomas vagner galleri skåne konstnär höganäs

RED | WHITE III

En abstrakt tavla i röda och vita toner. Jag får en positiv vårig känsla, som när körsbärsträden blommar i Kungsträdgården i Stockholm.

Acryl på canvas
Format  100×115 cm
SOLD

konst tavla tomas vagner galleri skåne konstnär höganäs

Ray of Light

En dramatisk tavla föreställandeKullaberg när stormen dragfit in, men här och var krackelerar de tunga molnen och släpper igenom ljuset – hoppet.

Acryl på canvas
Format  200×145 cm
SOLD

konst tavla tomas vagner galleri skåne konstnär höganäs

My Path

En färgsprakande tavla på en havsäng i Nordvästra Skåne, utsikt mot Kullaberg. Här går jag på på vär ner till ett uppfriskande dopp.

Acryl på canvas
Format  120×145 cm
SOLD

konst tavla tomas vagner galleri skåne konstnär höganäs

White Pebbles

En pebbles i svart och vit känsla. Denna Pebbles upplevs som svartvit men har ljusa dova toner som ger den liv.
White Pebbles var en av få stora tavlor som fångade juryns intresse vid Krapperups vårsalong 2023.

Acryl på canvas
Format  160×199 cm
SOLD

konst tavla tomas vagner galleri skåne konstnär höganäs

Siblings

80fem mindre tavlor sammansatt i ett valfritt kollage. Jag gillar den ostrukturerade röran som samtidigt skapar rörelse och en harmonisk helhet.

Acryl på canvas och board
Format  160×160 cm
SOLD

konst tavla tomas vagner galleri skåne konstnär höganäs

Terracotta pebbles

Mina stenar, jag älskar dem, plockar dem, sparar dem – vet inte vad jag ska ha dem till, men de är vackra – så jag målar dem.

Acryl på canvas
Format  160x200cm
SOLD

konst tavla tomas vagner galleri skåne konstnär höganäs

Wide Wave

Utsikten mot Danmark, havet – det oändliga. Våg efter våg slår in mot land, rör om, förändrar. Jag kan sitta länge och bara se på.

Acryl på canvas
Format  200x200cm
SOLD

konst tavla tomas vagner galleri skåne konstnär höganäs

Turquoise Fields

Havet, himlen och naturen är ständigt närvarande som inspiration. Jag gillar de diffusa tonerna som blandar sig och skapar en rogivande känsla.

Acryl på canvas
Format 115x145cm
SOLD

Abstrakt tavla minimalistic modern konst Tomas Vagner

DARK | WHITE | DARK I

Rogivande och diffus horiont i jordiga toner. Den påminner mig om tidiga mornar när dimman lättar.

Acryl på canvas
Format 100x115cm
SOLD

Abstrakt stor tavla konst Tomas Vagner minimalistisk

AFTER THE STORM

När stormen lagt sig och havet lugnar ner sig. Färgerna förändras, sakta klarnar det grumliga vattnet. Livet.

Acryl på canvas
Format 200x200cm
SOLD

Abstrakt stor tavla konst Tomas Vagner minimalistisk

RED | WHITE II

Abstrakt tavla i röd färgsättning med ett modernt och lyxigt intryck.

Acryl på canvas
Format 100×115 cm
SOLD

Abstrakt stor tavla konst Tomas Vagner minimalistisk

COAST LINE & HILL OCH COAST LINE

Abstrakta unika originaltavlor i mättad och jordnära färgsättning.

Acryl på canvas
Format 100×115 cm st
SOLD

Abstrakt stor tavla konst Tomas Vagner minimalistisk

DARK | white

Abstrakt stor tavla i svart och vitt. Ett starkt och tidlöst uttryck till det moderna hemmet. Abstrakt konst i original skapar en unik känsla.

Acryl på canvas
Format 200×200 cm st
SOLD

Abstrakt stor tavla konst Tomas Vagner minimalistisk

Windy Ocean

Abstrakt stor tavla med havets vind och vågor. 

Acryl på canvas
Format 200×130 cm st
SOLD

Stora tavlor abstrakt modern konst Tomas Vagner original natur landskap

Random Pebbler / large

Abstrakt stor tavla med mina uppskattade stenar. En tavla i dova jordnära färger som väcker känslor och uppmärksamhet. Inhandlad till Höganäs Kommun.

Acryl på canvas
Format 200×200 cm st
SOLD

abstrakt stora tavlor akryl konst Tomas Vagner

Abstract Sky / Orange

När du går i skogen och tittar upp mot himlen. Abstrakt stor tavla soom blev magisk i köparens vardagsrum / trappa. 

Acryl på canvas
Format 143×200 cm st
SOLD

Abstrakt tavla landskap skog fjäll format 80x120 cm

Abstract landscapes

Abstrakta horisontlinjer. Dessa tavlor kom till efter en semester i Skåne. Jag målar från minnet av känslan jag fick där på stranden – när dagen gryr och skymningen faller.

Acryl på board
Format 80×120 cm st
SOLD

stor tavla abstrakt akryl Tomas Vagner

HAPPY PEBBLES I

Glad tavla med färgstarka stenar. Tavlan hoppar och lever och skänker glädje.

Acryl på canvas
Format 60×60 cm
SOLD

stor tavla abstrakt akryl Tomas Vagner

Red & White

Livfulla stenar i en härlig oreda som lockar på lekfulla och spontana impulser. Samtidigt ger den vita ytan och de dova färgerna ett lugn och harmoni. Ett par tavlor i original för det glada och rofyllda hemmet.

Acryl på canvas
Format 80×100 cm
SOLD

abstrakt stor tavla natur modern akryl konst Tomas Vagner

GRAY | GREEN PEBBLES

En stor, dekorativ och abstrakt tavla av konstnär Tomas Vagner. Denna tavla ingår i en serie av abstrakta stenar i olika former och färger. Motiven är harmoniska och rogivande trots det egentligen hårda motivet – sten. Tavlan passar utmärkt i det sofistikerade designhemmet som vill ha något unikt som tar plats.

Acryl på duk
Format 185×185 cm
SOLD

freedom abstract stor tavla

Freedom

Abstrakt  stor tavla i dova naturtoner. En tavla som speglar min längtan efter frihet.
Den lugna och harmoniska färgsättningen skapar lugn och välbehag.

Acryl på canvas
Format 165×200 cm
SOLD

Stora tavlor abstrakt modern konst Tomas Vagner original natur hav

From Dusk Till Dawn

Vädret, denna makt som vi bara får leva med. Oroligt väder bryts upp i morgonen. En ny dag gryr, ljuset kommer med hopp.

Acryl på canvas
143×200 cm
SOLD

Abstrakt målning konst Tomas Vagner

Green Face

Vi läser av varandras kroppspråk och beteende blixtsnabbt och bildar oss en direkt uppfattning om den vi möter. Ett starkt självsäkert uttryck räcker ofta långt, “fel” uttryck sållar bort oss. Jag vill med mina porträtt få betraktaren att begrunda och försöka se personen bakom, ge den värde och bekräftelse.

Acryl på canvas
100×130 cm
SOLD

Abstrakt målning konst Tomas Vagner

Colorful Face I

Del av min serie med ansikten som är en reaktion mot det perfekta yttre vi vill visa på sociala medier, eller även annars, men mest där. Jag ville måla ansikten som inte var helt perfekta. Värda att älskas och respekteras ändå.

Acryl på canvas
60×80 cm
SOLD

Abstrakt målning konst Tomas Vagner

Hallands Väderö

Skåne är fantastiskt. Jag fattade det 2017. Fram tills dess var Skåne något man passerade på väg söderut i Europa. Men vi, familjen, stannade till. Hyrde ett hus i Viken och tog Skåne till våra hjärtan. Nu är Skåne även en del av oss. Vi åker runt och tar in. Vid ett besök hos vänner i Torekov fastnade minnet av Hallands Väderö ute i havet, i horisonten.

Acryl på canvas
145×115 cm
SOLD

Abstrakt målning konst Tomas Vagner

The Shore

Ibland handlar det bara om att få drömma sig bort den stund, minnas en plats att tycka om.

Acryl på canvas
115×115 cm

Sold

Abstrakt målning konst Tomas Vagner

Face 1

Sociala medier fylls av selfies av perfekta ansikten, fotade från bästa vinkeln för att få bekräftelse och likes för sitt utseende. I serien av ansikten vill jag visa att människan är vacker och älskvärd som hon är. Målningarna föreställer inte alltid en specifik person, jag är mer ute efter att gestalta en vanlig sårbar människa som utstrålar harmoni och någon med självaktning. Vi duger som vi är. Mångfalden är spännande och intressant.

Acryl på canvas
145x145cm
SOLD

Abstrakt målning konst Tomas Vagner

Skåne

Jag fick en idé om att flytta till Skåne. Jag som bara sett Skåne från bilen på väg till färjan som tar en över sundet. Vad vet jag om Skåne? Så vi lånade ett hus på stranden i somras, såg oss omkring. Jag pekade på Danmark och sa till barnen – där börjar Europa, iallafall för mig.
Fantastiskt – alltså på riktigt, Skåne tog mig med storm. Vi hade tur med vädret säger de som inte tror på Skåne. Jag gillart. Jag kommer tillbaka.

Acryl på canvas
90×110 cm
SOLD

Abstrakt målning konst Tomas Vagner

Torekov

Det är något magiskt med Skåne. Jag fattade inte det förrän för ca 3 år sedan då jag för första gången semestrade i Skåne. Sedan dess har jag återkommit varje sommar. Jag vet inte vad det är, jag vet bara att jag sen att upptäcka det.

Acryl på canvas
120×150 cm
SOLD

Abstrakt målning konst Tomas Vagner

Pebbles

Stenar igen. Men det finns ju öändligt med stenar. Jag älskar dem. Huller om buller, på en strand – som kullersten fast placerade av havet helt i oordning – och varje dag olika.

Acryl på canvas
125x145cm
SOLD

Abstrakt målning konst Tomas Vagner

Landscape

Jag längtar ofta bort. Inte för att jag vill fly eller gömma mig, jag vill bara ha nåt annat för stunden. Ofta handlar det om att jag vill ha luft runt omkring mig. Känna frihet och ana möjligheten till att bara försvinna – om jag ville på riktigt.

Acryl på canvas
110x110cm
SOLD

Abstrakt målning konst Tomas Vagner

Changing Weather

Det är mäktigt med väder, omväxlande och turbulent, precis som livet.Att våga inreda med något som sticker ut, rör till, i en annars ren miljö skapar intressant kontrast som tillför något att fästa blicken på.

Acryl på canvas
143×200 cm
SOLD

Abstrakt målning konst Tomas Vagner

Blue Pebbles II

Jag vill vara nära naturen. Mina stenar är inspirerade av alla de stränder jag gått på. I Sverige, Thailand, Australien, Spanien, England – vart jag än hamnar så är stranden ett måste.

Acryl på canvas
200×200 cm
SOLD

Abstrakt målning konst Tomas Vagner

White & Sand

Abstract målning som för tankarna till naturen. Lugna toner som skapar harmoni och en varm känsla

Acryl på canvas
115×150 cm
SOLD

Abstrakt målning konst Tomas Vagner

Brown Pebbles

Abstrakta stenar i naturnära toner. En tavla som tar för sig och är lätt att placera då de neutrala färgerna gärna samspelar med omgivningen. De lugna tonerna får mig att varva ner och känna lugn.

Acryl på canvas
200×200 cm
SOLD

Abstrakt målning konst Tomas Vagner

Blue Mountains

Blue Mountains är en abstrakt spegling av De Blå Bergen, Kilsbergen utanför Örebro. Längtar man till bergen som jag – då får man måla dem.

Acryl på canvas
200×200 cm
SOLD

Abstrakt målning konst Tomas Vagner

Waves

Havet och vågorna. Jag kan inte få nog. Att gå på stranden och känna vinden. Vädrets makter.

Acryl på canvas
115×145 cm
SOLD

Abstrakt målning konst Tomas Vagner

Bathing Cliffs

Jag älskar kusten och havet. Får jag tillfälle besöker jag gärna västkusten och då Brännö. Där har jag goda vänner och många långa promenader i den miljön har gett fina minnen.

Acryl på canvas
180×135 cm
SOLD

abstrakt stora tavlor ansikte akryl konst Tomas Vagner

Pale Face

Pale face handlar om acceptans av medmänniskor. Utseende, ras, läggning och kön är oviktigt. Va den du är, se ut som du gör.

Acryl på canvas
80×80 cm
SOLD

stor tavla abstrakt akryl Tomas Vagner

SCATTERED PEBBLES I & II

Livfulla stenar i en härlig oreda som lockar på lekfulla och spontana impulser. Samtidigt ger den vita ytan och de dova färgerna ett lugn och harmoni. Ett par tavlor i original för det glada och rofyllda hemmet.

Acryl på canvas
Format 80×100 cm
SOLD

Abstrakt stor tavla vågor hav modern konst Tomas Vagner

Gray | Beige Pebbles

Mina stenar i naturnära toner och bstrakta formspråk tilltalar med sin enkelhet.

Acryl på linneduk
Format 120×120 cm
SOLD

Stora tavlor abstrakt modern konst Tomas Vagner original natur hav

The Setting

Abstrakt stor tavla som köparen placerade i vardagsrummet för att få in stämningen av natur och en skön atmosfär. Ett vilsamt motiv som låter betraktaren skapa sin egen tolkning av detta landskap.

Acryl på canvas
Format 115×145 cm
SOLD

Abstrakt målning konst Tomas Vagner

Grey Horizon

För mig har den en lugnande effekt. Horisonten, himmel möter hav. Oändligheten. Skiftningarna i färg, kontrast och maktlösheten – att inte kunna påverka, bara acceptera och finna sig i nuet.

Acryl på canvas
145×115 cm
SOLD

Abstrakt målning konst Tomas Vagner

The Beach

Det är något magiskt med öppna landskap, öppet hav och horisonten. Jag kan inte komma ifrån det. Att vila ögonen på det oändliga och bara rensa tankarna.

Acryl på canvas
120×150 cm
SOLD

Abstrakt målning konst Tomas Vagner

Sleeping Beauty

Att återhämta sig. Stänga ute verkligheten för en stund. Att sova och och leva med drömmarna.

Acryl på canvas
130×100 cm
SOLD

Abstrakt målning konst Tomas Vagner

Abstract Rise

När dagen gryr, en explosion av färger. När man orkar gå upp i tid och få uppleva solens första strålar – då känner jag en oerhörd tacksamhet för livet. Det magiska att få se ytterligare en dag.

Acryl på canvas
120×150 cm
SOLD

Abstrakt målning konst Tomas Vagner

Kämpa Marie

Denna målning kom till av en speciell anledning. Min vän Marie drabbades av cancer. Samtidigt som hon kämpade/kämpar mot detta monster fick jag möjligheten att bidra med en tavla till Örebro Rådhuskalender. 24 fönster täcktes för, en dag i taget fram till jul, som en kalender, öppnades en “lucka”. Bidragen skulle beröra något varje konstnär brann/kände starkt för. Mitt bidrag blev cancern. Marie fick hjälp via sin blogg av sina följare att samla in tillräckligt med pengar så hon kunde vinna budgivningen av sin tavla.

Acryl på canvas
80×110 cm
SOLD

Abstrakt målning konst Tomas Vagner

At the Beach

Att få vara på stranden en varm dag är nåt av det bästa som finns. Så denna abstrakta tavla blev en hyllning till livet och glädjen.

Acryl på canvas
50x40cm
SOLD

Abstrakt målning konst Tomas Vagner

Woman

Min mamma. Det bara blev så. Jag såg det sen. Jag ser att min tjeckiska bakgrund gör sig påmind. Det är nåt med stilen som gör att jag känner igen den från min barndoms sagoböcker. Fin.

Acryl på canvas
40x40cm
SOLD

Abstrakt målning konst Tomas Vagner

Red Face

Ingår i min serie med ansikten som är en reaktion mot et perfekta yttre vi vill visa på sociala medier, eller även annars, men mest där. Jag ville måla ansikten som inte var helt perfekta. Värda att älskas och respekteras ändå.

Acryl på canvas
50x80cm
SOLD

Abstrakt målning konst Tomas Vagner

Swimming

Att komma bort en stund, få vara själv, släppa alla tankar. Ett måste för att ladda energi.

Acryl på canvas
100×100 cm
SOLD

Abstrakt målning konst Tomas Vagner

A New Day

Jag sover vanligtvis när dagen gryr. Är jag vaken beror det oftast på att jag ännu inte gått och lagt mig. Gryningen är magisk. Då känner jag det enorma. Hur liten jag är, förundrad över den plats jag befinner mig på, existentiell vördnad. Jag tror inte jag är ensam i den tanken. Samma känsla var jag än befinner mig.  I sex år bodde jag i Spanien. Mina barn var små och väckte mig tidigt. Tillsammans åt frukost med utsikt över Medelhavet och såg solen komma upp. En ny dag.

Acryl på canvas
120×150 cm
SOLD

Abstrakt målning konst Tomas Vagner

Face 2

Sociala medier fylls av selfies av perfekta ansikten, fotade från bästa vinkeln för att få bekräftelse och likes för sitt utseende. I serien av ansikten vill jag visa att människan är vacker och älskvärd som hon är. Målningarna föreställer inte alltid en specifik person, jag är mer ute efter att gestalta en vanlig sårbar människa som utstrålar harmoni och någon med självaktning. Vi duger som vi är. Mångfalden är spännande och intressant.

Acryl på canvas
145x145cm
SOLD

Abstrakt målning konst Tomas Vagner

Yellow Pebbles

Abstrakta stenar i naturnära toner. En tavla som tar för sig och är lätt att placera då de neutrala färgerna gärna samspelar med omgivningen. De lugna tonerna får mig att varva ner och känna lugn.

Acryl på canvas
200×200 cm
SOLD

Abstrakt målning konst Tomas Vagner

Longing

Att längta är för mig en positiv upplevelse, jag ser framåt mot något nytt, något jag har en föreställning om hur det ska bli. Det är spännande och och okänt. Jag har skapat mig en bild av något som jag inte kan veta, bara tro och hoppas på. Det är att ge gnista till livet.

Acryl på canvas
115×135 cm
SOLD

Abstrakt målning konst Tomas Vagner

Red Pebbles

Abstrakt tolkning av stenar. Mina stenar kom till efter resan till Australien. Vi hamnade där under deras vinter, sanden var bortspolad på stränderna soom nu istället bestod av stora stenbumlingar i fantastiska färger och former. Dramatiskt och vacker.

Acryl på canvas
200×200 cm
SOLD

Abstrakt målning konst Tomas Vagner

Blue Pebbles

Abstrakta stenar i naturnära toner. En tavla som tar för sig och är lätt att placera då de neutrala färgerna gärna samspelar med omgivningen. De lugna tonerna får mig att varva ner och känna lugn.

Acryl på canvas
200×200 cm
SOLD

Abstrakt målning konst Tomas Vagner

Green Pebbles

Abstrakta  tavla i gröna/gula och jordnära toner. En tavla som tar för sig och lyfter ett rum.

Acryl på canvas
185×185 cm
SOLD

stor tavla abstrakt akryl Tomas Vagner

HAPPY PEBBLES II

Glad tavla med färgstarka stenar. Tavlan hoppar och lever och skänker glädje.

Acryl på canvas
Format 60×60 cm
SOLD

stor tavla abstrakt akryl Tomas Vagner

Red & Beige Pebbles

Abstrakta stenar i jordiga rödbruna toner som tyngd i botten med ljusare och lugnare beige toner ovan. Jag känner ett lugn och exklusiv känsla.

Acryl på canvas
Format 152×190 cm
SOLD

abstrakt stor tavla natur modern akryl konst Tomas Vagner

Grey | white | Brown

Abstrakta  stor tavla i bruna och ljusa jordnära toner. Modern och lättplacerad i det moderna och lyxiga hemmet. Denna tavla med sitt stora format skapar en lyxig känsla samtidigt som den med sin minimalistiska och rena stil ger lugn och harmoni.

Acryl på duk
Format 200×200 cm
SOLD

Stora tavlor abstrakt modern konst Tomas Vagner original natur hav

Moving Forward

Abstrakt tavla. Moving Forward är en del av min serie ansikten som jag målade som en reaktion mot alla lyckliga uppdateringar, som även jag är skyldig till, på sociala medier. Vi matas av lyckliga och perfekta liv som vi omedvetet lär oss att eftersträva. Vilket i sin tur kan skapa en känsla av misslyckande och mindre värde. Jag ville visa mina barn att det har med det inre att göra. Att vi alla duger som vi är – varesig läggning, identitet, religion mm. Jag målade flera ansikten med ”fel” proportioner mm. Moving Forward handlar om att få känna sig värdefull och vilja fortsätta framåt – alltid.

Acryl på canvas
60×60 cm
SOLD

Abstrakt målning konst Tomas Vagner

Ocean View

Att se på havet. Känna vinden. Horisonten. Det öppna och gigantiska. Fokuserat betrakta linjen som skiljer hav och himmel. Ta in. Försöka se bortom. Rensa hjärnan. Ny kraft. Något alla borde få uppleva.

Acryl på canvas
150×115 cm
SOLD

Abstrakt målning konst Tomas Vagner

Yellow Bird

Sedan barnsben har jag faschinerats av naturen och dess färger och mångfald. Jag älskade framförallt fåglar och önskade att jag en dag skulle kunna flyga som dem. Deras ryckiga och kvicka rörelsemönster, konstant på vakt efter faror, deras opportunistiska nyfikenhet och sången som minner mig om våren och sommaren – jag älskade allt. Jag tjatade till mig burfåglar och letade efter ungar som ramlat ur sina bon på våren. Hittade jag en tog jag hem den och födde upp den. När den var flygfärdig fick den sin frihet åter. Fåglar är frihet – inga gränser, inga pass.

Mixed media on Plywood. 52×60 cm
52×60 cm
Pris 5000 kr
SOLD

Abstrakt målning konst Tomas Vagner

TURQUOISE TREES

Träd är hopp, kraft och livsglädje. De rensar luften, skapar syre och ger mat och skydd åt djur och fåglar. De dramatiska skiftningarna under året från sovande och naket på vintern till spirande grönska på våren. Sommarens täta grönska och sedan hösten färgsprakande palett. Vackert och inspirerande. En bonus är att en varm dag vila i skuggan, titta upp i kronan och filosofera.

Acryl på canvas
80×80 cm
SOLD

Abstrakt målning konst Tomas Vagner

Content

Sociala medier fylls av selfies av perfekta ansikten, fotade från bästa vinkeln för att få bekräftelse och likes för sitt utseende. I serien av ansikten vill jag visa att människan är vacker och älskvärd som hon är. Målningarna föreställer inte alltid en specifik person, jag är mer ute efter att gestalta en vanlig sårbar människa som utstrålar harmoni och någon med självaktning. Vi duger som vi är. Mångfalden är spännande och intressant.

Acryl på canvas
50×50 cm
SOLD

Abstrakt målning konst Tomas Vagner

Under the Tree

Träd, djur och natur betyder mycket för mig – alltid gjort. Jag fick det med mig från barnsben. Min familj reste ganska mycket och alltid fick naturen ta plats. Vi snorklade i havet, njöt av utsikten på högsta topp spanades efter gamar och örnar, fångade sköldpaddor i Jugoslavien, letade ödlor och ormar bland stenrösen. Ofta gjorde vi utflykter och undersökte grottor, utforskade spännande stigar och fiskade. Allt detta fick jag av mina föräldrar – samma sak försöker jag ge mina barn. För mig är det här jag och något av mina barn, tillsammans i naturen – under ett träd.

Acrylic on Plywood
60×60 cm
SOLD

Abstrakt målning konst Tomas Vagner

Dawn

Gryning eller skymning, det spelar egentligen ingen roll. Du och jag tycker det är lika fantastiskt.

Acryl på canvas
145x80cm
SOLD

Abstrakt målning konst Tomas Vagner

Abstract Landscape

I abstrakta bilder får betraktaren själv tolka innehåll och mening. Jag kan bara bistå med färgen och en känsla jag vill förmedla – men jag vet inte om vi känner samma sak, ser vi samma sak? Men är det det viktiga?

Acryl på canvas
170x100cm
SOLD

Abstrakt målning konst Tomas Vagner

Random Pebbles

Naturen är ett återkommande tema i mina målningar. Jag tar in och inspireras. Tar hem i minnet och återskapar i ateljén. Min ambition är att skapa något vackert för ögat att vila på. Vad betraktaren ser, känner och väver in är personligt och unikt. Stenarna är för mig vackra och inspirerande – de ligger där slumpmässigt slipade av varanda och havets rörelse. Unika sida vid sida.

Acryl på canvas
135×95 cm
SOLD

Abstrakt målning konst Tomas Vagner

Autumn Trees

Jag bestämde mig en höstdag för att inspirera och uppmuntra min 7-åriga son, att våga utforska sin kreativa ådra, att testa och se att det inte är farligt om man misslyckas, då tar man nya tag och gör om. Han fick penslar, färg och duk och jag sa åt honom att känna sig fri – bara han bestämde över sin duk. Jag såg framför mig hur vi skulle “bonda” där i ateljén, ett minne för livet, far och son skapar tillsammans – jag tror inte han minns den korta stund han orkade. Ute lyste solen och jag var ensam kvar.

Acryl på canvas
115×115 cm
SOLD

Abstrakt målning konst Tomas Vagner

Random Pebbles 2

Mina stenar är återkommande. De skapar vackra oregelbundna mönster. Olika och unika. Kantiga och runda. Vackra.

Acryl på canvas
115×115 cm
SOLD

Abstrakt målning konst Tomas Vagner

Face 3

Sociala medier fylls av selfies av perfekta ansikten, fotade från bästa vinkeln för att få bekräftelse och likes för sitt utseende. I serien av ansikten vill jag visa att människan är vacker och älskvärd som hon är. Målningarna föreställer inte alltid en specifik person, jag är mer ute efter att gestalta en vanlig sårbar människa som utstrålar harmoni och någon med självaktning. Vi duger som vi är. Mångfalden är spännande och intressant.

Acryl på canvas
115×115 cm
SOLD

Abstrakt målning konst Tomas Vagner

Abstract Horizon

Abstrakt, grafisk horisontlinje. En sober tavla som är lätt att placera då de neutrala färgerna gärna samspelar med omgivningen. De lugna tonerna får mig att varva ner och drömma mig bort.

Acryl på canvas
100×100 cm
SOLD

Abstrakt målning konst Tomas Vagner

Calm Face

Sociala medier fylls av selfies av perfekta ansikten, fotade från bästa vinkeln för att få bekräftelse och likes för sitt utseende. I serien av ansikten vill jag visa att människan är vacker och älskvärd som hon är. Målningarna föreställer inte alltid en specifik person, jag är mer ute efter att gestalta en vanlig sårbar människa som utstrålar harmoni och någon med självaktning. Vi duger som vi är. Mångfalden är spännande och intressant.

Acryl på canvas
100x100cm
SOLD

Abstrakt målning konst Tomas Vagner

Colorful Face II

Del av min serie med ansikten som är en reaktion mot det perfekta yttre vi vill visa på sociala medier

Acryl på canvas
100×130 cm
SOLD

Abstrakt målning konst Tomas Vagner

Human face

Abstrakta stenar i naturnära toner. En tavla som tar för sig och är lätt att placera då de neutrala färgerna gärna samspelar med omgivningen. De lugna tonerna får mig att varva ner och känna lugn.

Acryl på canvas
105×150 cm
SOLD

Abstrakt målning konst Tomas Vagner

Calm Face

Calm Face 2 är en del av min serie ansikten som jag målade som en reaktion mot alla lyckliga uppdateringar, som även jag är skyldig till, på sociala medier. Vi matas av lyckliga och perfekta liv som vi omedvetet lär oss att eftersträva. Vilket i sin tur kan skapa en känsla av misslyckande och mindre värde. Jag ville visa mina barn att det har med det inre att göra. Att vi alla duger som vi är – varesig läggning, identitet, religion mm. Jag målade flera ansikten med ”fel” proportioner mm.

Acryl på canvas
120×145 cm
SOLD

Abstrakt tavla horisont rost Tomas Vagner

GLOWING HORIZON & THE MORNING

Abstrakta horisontlinjer. Dessa tavlor kom till efter en semester i Skåne. Jag målar från minnet av känslan jag fick där på stranden – när dagen gryr och skymningen faller.

Acryl på Board
Format 80×120 cm
SOLD

Abstrakt stor tavla vågor hav modern konst Tomas Vagner

Breaking Waves

Att få se ut över ett hav och se vågorna slå mot stranden är något av det bästa och mest rofyllda jag vet. Det spelar ingen roll om det är stor

Acryl på canvas
Format 200×111 cm
SOLD

Stora tavlor abstrakt modern konst Tomas Vagner original natur hav

blue | white | dark

Abstrakt horisont. Fält i lugna toner. En grafisk ren fond att vila ögonen på och låta tankarna vandra – rena sinnet. Jag gillar det enkla uttrycket.

Acryl på canvas
100×115 cm
SOLD

Köp stora tavlor till hemmet

Perfekt i vardagsrummet, köket eller sovrummet

Är du intresserad av att köpa en tavla kan du ringa mig direkt eller skriva en förfrågan över email.

Har du inte möjlighet att se mina tavlor när jag har utställning finns alltid möjligheten att boka en tid för att se mina stora tavlor hemma hos mig, där jag även har min ateljé.
Vi kan också skypa – så kan jag jag visa min tavlor den vägen.