abstrakt konst

Exklusiva, Dekorativa, Moderna och stora tavlor

Havet

Med inspiration från havet och naturen vill jag hjälpa till att skapa vackra och moderna miljöer att trivas i.

Stranden

Med inspiration från havet och naturen vill jag hjälpa till att skapa vackra och moderna miljöer att trivas i.

Sanden

Med inspiration från havet och naturen vill jag hjälpa till att skapa vackra och moderna miljöer att trivas i.

Klipporna

Med inspiration från havet och naturen vill jag hjälpa till att skapa vackra och moderna miljöer att trivas i.

Skogen

Med inspiration från havet och naturen vill jag hjälpa till att skapa vackra och moderna miljöer att trivas i.

Här på Tavlor och Konst hittar du abstrakt konst,
äkta stora tavlor och målningar i original av Tomas Vagner.

Jag skapar exklusiva, dekorativa, abstrakta tavlor i stora format att inreda och förgylla rummet med. Jag ser framför mig hur mina stora tavlor hänger i stora våningar och i hem där medvetna med intresse för design och inredning bor. Jag älskar ett modernt och lyxigt vardagsrum med en stor tavla i fokus, och då passar abstrakt konst.

Jag arbetar primärt i större skalor men målar även mindre tavlor när andan faller på. Min abstrakta konst är oftast målad på duk / canvas men jag drar mig inte för att måla på annat material som plywood, MDF och annat som känns inspirerande och spännande. En lekfull blandning av abstrakt och expressionistisk konst till det moderna och påkostade, trendiga och medvetna hemmet.

Nummer 161 i Konstrundan

Konstrundan i Ateljén

Nordvästa Skåne
29 mars – 7 april
Spritan  | Ödåkra

Påskdagarna 10-18
Vardagar 16-19
Sista helgen 10-18

Landskrona konsthall

Samlingsutställning
29 mars – 7 april
Spritan  | Ödåkra

Påskdagarna 10-18
Vardagar 12-17
Sista helgen 10-18

Inredningsgalleriet

Helsingborg
Tisdag-onsdag-torsdag: 11-18
Fredag: 11-17
Lördag: 11-16
Söndag: Stängt

Kanongatan 155, 254 67 Helsingborg

Ateljé på Spritan i Ödåkra

Besök min ateljé

Självklart är du välkommen att höra av dig och boka in ett möte i min ateljé och se mina stora tavlor i original på riktigt.

Har du lust, är lite nyfiken och vill titta in så tveka inte. Välkommen!

Ateljén ligger på Spritan i Ödåkra utanför Helsingborg – hör gärna av er innan.

Mail: tomas@tavlorochkonst.se    •   Ring: 0700784950

Boka ett besök och se mina tavlor i original

Köp en
stor tavla till vardagsrummet

Drömmer du om en stor tavla att hänga i vardagsrummet, eller vill du ha unik, abstrakt konst i sovrummet eller i köket? När du ska skapa den där lyxiga känslan i ditt hem, och få en yta att kännas större är ett inredningstips att våga ta ut svängarna, tex med stora tavlor. En stor tavla tar för sig och skapar rymd. Exklusiva jättestora tavlor tar bort det plottriga och ger rummet en lyxig karraktär. Stora tavlor är imponerande och är självklara i den klassiska våningen eller stora villan. Alla har inte möjlighet att ha en stor tavla på väggen, men just därför känns det extra exklusivt med en stor tavla på väggen.

stor tavla abstrakt akryl

Stora tavlor till salu

Dessa abstrakta tavlor i original är några exempel på vackra,
moderna och dekorativa originalmålningar jag har att erbjuda just nu.

Abstrakt tavla konst Tomas Vagner
PINK & GRAY

STOR TAVLA: FORMAT 140 X 180 CM / 55 X 71 INCH
AKRYL PÅ DUK / ACRYLICS ON CANVAS

 Jag återkommer ofta till mina abstrakta stenar, inspirerade av mina många promenader längs kusten både där jag bor på Kullahalvön men även streänder runt om i världen. jag älskar de oändliga variationerna av stenar, desss färger och slumpässiga placeringar.

Pris: 28 000 kr /st inkl moms

Abstrakt tavla konst Tomas Vagner
COLORFUL PEBBLES

STOR TAVLA: FORMAT 141 X 199 CM / 55×78 INCH
AKRYL PÅ CANVAS / ACRYLICS ON CANVAS

Abstrakta stor tavla med skarpa kontraster. En färgglad tavla som livar upp.

Den här abstrakta färgglada tavlan passar alldeles utmärkt som färgklick i det moderna hemmet. Tavlan är något mer dämpad i nyanserna än Happy Pebbles. Har du en ren och ljus inredning är det effektfullt och vackert att inreda med en färgsprakande, stor tavla i original som talar för sig själv.

Pris: 37 000 kr inkl moms och frakt inom Sverige

Abstrakt tavla minimalistic modern konst Tomas Vagner
Abstrakt tavla stormigt hav vågor format 80x120 cm
Abstrakt stor tavla vågor hav modern konst Tomas Vagner

Köpa stora tavlor online

Är du intresserad av att köpa en tavla kan du ringa mig direkt eller skriva en förfrågan över email.

Har du inte möjlighet att se mina tavlor när jag har utställning finns alltid möjligheten att boka en tid för att se mina stora tavlor hemma hos mig, där jag även har min ateljé.
Vi kan också skypa – så kan jag jag visa min tavlor den vägen.

Tomas Vagner, konstnär som målar tavlor

Skapa modern och lyxig miljö med abstrakt konst

Jag vill att mina stora tavlor ska hjälpa till att skapa ett härligt rum, ge en skön och lyxig och sofistikerad känsla, ge våningen du satsat på något extra. Har du möjligheten är det snyggt att låta en vägg fyllas av ett stort konstverk. Då vill jag ge chansen till det, att du få möjlighet till ett coolt originalverk på väggen, helt unikt och extra speciellt.

Konst är bra för hälsan

Det finns många studier och bevis för att konst är viktigt för hälsa och välmående. 

Konst skapar samtal

Konst engagerar och väcker känslor vilket ofta leder till samtal, interaktion och gemenskap.

Konsten ökar kreativiteten

Studier visar att företag som satsar på konst ser en ökad kreativitet hos personalen.

”Låt en vägg prydas av bara en tavla, eller ett par, gärna abstrakt kosnt. Det ger en ren känsla
med fokus på verket som då kommer till sin rätt.”

INTERNATIONELL SUCCÉ MED STORA TAVLOR

Jag fick en fråga från en samlare om jag kunde skeppa stora tavlor till USA. Klart det går att ordna. Så när en stor tavla och en mindre tavla skulle transporteras till New York rullade jag ihop dem, packade tavlorna väl och skickade med material så att köparen kan spänna tavlan själv – eller lämna in till någon som kan spänna stora tavlor. Att skicka mina stora tavlor på det sättet till USA blev smidigt och prisvärt och går fort.

hemma hos Cecilia Blankens

När designern och mångsysslaren Cecilia Blankens fick se min konst hittade hon snabbt en favorit bland mina stora tavlor. Nu hänger en stor tavla med abstrakta stenar i naturnära toner på väggen i hennes 60-tals-hem som hon sakta och stilsäkert renoverar. Cecilia Blankens är en kreativ person med smak för design och kvalitet och hållbarhet – det genomsyrar allt hon gör. Läs mer om min tavla hemma hos Cecilia på Femina.

ökat intresse för stora tavlor

2020 har blivit ett rekordår. Jag har fått fin respons på mina utställningar och stora tavlor och det har lett till sälj. Att köpa en stor tavla kan behöva lite eftertanke, att förbereda och skapa plats för den nya tavlan. Besökare går hem, ser över och ordnar en plats för en tavla och återkommer sedan och hittar sin favorit bland mina stora tavlor. Att stora tavlor trendar är tydligt då fler hittar till min hemsida och att inredningstips om stora tavlor ökar.

Konst skapar samtal

Konst engagerar och väcker känslor vilket ofta leder till samtal, interaktion och gemenskap.

Exklusivt med stora tavlor

Med en stor tavla i vardagsrummet skapar du en exklusiv känsla som framhäver rummets storlek och önskade karraktär. Ett litet rum kan kännas större och lyxigare. En hall med en lång vägg blir genast intressantare med en stor abstrakt tavla och ett sovrum med en tavla i stort format blir lugnare och mer rofyllt och skapar välbehag, vilket hjälper när vi vill återhämta oss.

Bind ihop med stor tavla

I hem med öppen planlösning är en stor tavla en fin länk mellan tex vardagsrum och kök. Den stora tavlan skapar ett naturligt avbrott mellan de olika rummen samtidigt som det binder ihop och skapar en helhet. Med abstrakt minimalistisk konst får du en trendig, modern och sober stil som matchar såväl den klassiska våningen som den nya villan eller lägenheten.

Stora tavlor på kontoret

Att inreda med stora tavlor ger rymd och skapar en exklusiv känsla. Med unik konst på väggen visar du vem du är, att du vågar och kan. Ett kontor med stora abstrakta tavlor och konst i original ger pondus och vittnar om ett företag med framgång och koll. Det stora fomatet på tavlorna skapar uppmärksamhet och ger en effekt som är imponerarande och respektingivande.

abstrakta stora tavlor i original tomas Vagner inspirerar

Våga ta steget

Många är nyfikna och intresserade av mina tavlor och mitt beslut att bli konstnär. Kan man leva på att måla stora tavlor, skapa konst? Jag ser att jag kan det. Det är många som vill ha äkta unika abstrakta stora tavlor att inreda vardagsrummet i paradvåningen med. Där kan jag hjälpa till med min konst.

Wania Forsman vid Tomas Vagner stor tavla på Living Stories

stora tavlor & Exklusiv inredning

Det är spännande och givande att hitta samarbeten för mina stora tavlor med andra exklusiva leverantörer som satsar på kvalité när det gäller inredning och design. Wania Forsman på Living Stories är en av dem.

abstrakta stora tavlor i original tomas Vagner GULPR

Sprid och visa

Det är viktigt att visa och stå för sin konst. Jag är otroligt stolt över mina stora abstrakta tavlor. De är unika verk som ska leva länge. Jag skapar äkta konst och vill nå så många som möjligt mina stora tavlor. Tipsa en vän som skulle uppskatta min konst och abstrakta moderna måleri om mig. Tack på förhand.

Succé med tavlor i stora format på Kronovalls

I hjärtat av Österlen i Skåne

Jag ville visa mina stora tavlor på Konstrundan 2020 på Österlen. Jag sökte lämplig lokal för mina abstrakta tavlor och kom i kontakt med fantastiska Kronovalls vinslott, vackert inbäddat i lövskogen väster om St Olof på Österlen. Perfekt placerat för utflykt från Simrishamn, Kivik, Tomelilla, Borrby, Ystad, Malmö med mera. Här kunde folk beskåda mina originalmålningar i stora format som fyllde hela vagnstallets övervåning och samtidigt fika eller äta lyxig pizza i bakad i stenugn på plats.

Konsten ökar kreativiteten

Studier visar att företag som satsar på konst ser en ökad kreativitet hos personalen.

Abstrakta Stora tavlor är en WOW-faktor. Sällan har någon
passerat utan att stanna till, imponerats, tagit in och blivit berörd.

Seriös - Skatt & moms

Inom Sverige är det momsfritt att sälja konst upp till 336 000 kr per år. Säljer en utövande konstnär för mer än så måste denne ta ut moms på 12% från första kronan. Då jag tar mitt yrke seriöst och vill göra rätt för mig – och jag historiskt sett har en bra försäljning – så ingår moms på mina tavlor och jag betalar skatt.

Riktiga tavlor i original

Alla mina stora tavlor är äkta original, målade och spända av mig Tomas Vagner i min ateljé i Örebro. Min abstrakta stil är uppskattad och och många som vill köpa stora snygga tavlor i original har hittat sin favorit bland mina tavlor.

Tipsa om plats att ställa ut på

Har du förslag på plats för mig att ställa ut mina stora tavlor på? Jag är intresserad av lokaler som kan representera min abstrakta konst på rätt sätt. Lokaler med högt i tak och som andas lyx, har rätt atmosfär och som lockar rätt publik – konstintresserade som är söker äkta stora tavlor i original. Hör gärna av dig.

Maila till Tomas Vagner

Mail: tomas@tavlorochkonst.se    •   Ring: 0700784950